1999 gick jag på journalisthögskolan i Göteborg när jag såg en annons. Den kungliga veckotidningen sökte en reporter. Mina kursare sa ”Du är inte klok, du kommer förstöra hela din karriär!”. Så blev det inte.

Istället fick jag en exklusiv inblick i det kungliga livet och befann mig plötsligt på resor med kronprinsessan i Uganda och statsbesök med kungaparet i palatset hos Sultanen av Brunei. Jag kastades in i en värld av champagne och glamour.

Aldrig hade jag väl trott att jag skulle dinera med prins Albert av Monaco och känna hans ömma armar slingrade kring mig, dricka champagne på tu man hand med George Clooney, bevista gardenparty hemma hos legendaren Günther Sachs tillsammans med Björn Borg eller kyssa prinsessornas pojkvänner.

Prinsen friade även till mig. Efter kort tid förvandlades han till en groda istället för tvärtom. Jag flydde. Jag tog av mig ringarna. Jag fortsatte mitt liv.

Det gav mig min styrka. Det gav mig min erfarenhet. Det gav mig min son.

Jag var programledare för Kungligt och en dag ringde Abbe Bonnier och föreslog att jag skulle skriva en bok. Uppdrag Prinsessa finns nu översatt till snart tio språk. Den kom just ut på ryska och jag kan inte läsa ett enda ord trots att alla är mina.

HKH Victoria kom ut lagom till sagobröllopet mellan Victoria och hennes prins. Jag har skrivit den till henne. Och till dig.

När jag gav mitt företag namnet Ladylike gjorde jag det med ambitionen att all min verksamhet skulle vara just det. Det blev också arbetsnamnet på min roman. Nu har jag börjat...

Catarina

Posted by Catarina Hurtig on August 30th, 2010 11:20 pm Secrets of Aspen

Laura

Var det någon mer än jag som fastnade vid Secrets of Aspen. Som hade premiär på den sköna söndagsspoten för oss med kontoret i soffan strax efter lunch? Fullständigt sjukt program. Beroendeframkallande. Jag hatar halvtimmesprogram och efter att mitt eget Kungligt var ett sådant vet jag att de i realiteten är max 22 minuter långa. 11 av dem ägnades på premiäravsnittet åt det stora traumat där Laura som är nån slags frontfigurbitch freakade för att hennes ovilliga adept som jag glömt namnet på hade lovat att inställa sig för gemensam sminkning och fixning i Lauras badrum. Och sen uteblev!!! Alldeles före the big party, liksom. Vilket trauma. Vilken tragedi. Det sista man såg var Laura i tårar. Man måste fortsätta titta.

Ja jag har träffat Laura i olika skepnader och med olika personnummer på Byblos i Saint Tropez och Carlton i Cannes och diverse tillställningar och det är aldrig nån rolig historia. De ser alla ut som en botoxad märklig mamma till Justine och vem vill hänga med en sån liksom. Jag vill dock se hur många avsnitt det tar innan nån av Lauras toyboys ligger med massösen ( som hör till the working people in Aspen). Ja tror det går ganska fort. Hon är liksom lite mer av kött och blod. Och har såna där vackra armar som massöser har.

Read & Leave Comments

Drama Queen/ C

3 Responses to “Secrets of Aspen”

  1. viktor. says:

    Frågorna är nu färdiga, skickade över de på facebook. Men det är ingen brådska. Ta den tid du behöver så hörs vi senare.

    Ha det bra.

    Viktor.

  2. Rara Viktor! Jag ska besvara dem asap! Vad kul!

  3. Hej Catarina! Vilken mail kan jag använda för att komma i kontakt med dig? Hoppas allt är bra!

Leave a Reply